2010. október 14., csütörtök

Köszönet azoknak, akik gondoltak ránk.

A statisztika korrekt elkészítését a selejtezések és gyarapodási jegyzékek elkészítése és összesítése előzte meg. A Csatában hanyomány, hogy egyes cégeken, intézményeken túl a tanítványok és a kollégák is gondolnak ránk, ha feleslegessé vált könyveik elhelyezéséről kell gondoskodniuk. Az idén bőséges "eső" hullott ránk ilyenformán,  mindannyiunk örömére. A gyarapodások elhelyezéséhez selejtezni kell, az avult és rongálódott kötetek kivonására kerül ilyenkor sor. Az elmúlt tanév során közel 1400 dokumentumot gyűjtöttünk össze, amelyek a tanév elején kivonásra kerültek az állományból.
Minden évbe gyűjtöm az adományokat, és a tanév végén, vagy a következő év elején veszem őket nyilvántartásba. Az idei mérleg: 191 különböző információhordozó. Ebből 46 db. elektronikus dokumentum -DVD, videokazetta - a többi könyv.
Tartalmukat tekintve: mesekönyvek, ifjúsági regények, gyermek- és ifjúsági ismeretterjesztő kötetek, tanári segédkönyvek, helytörténeti kiadványok, népszerű történelmi ismeretterjesztő filmek, természettudományos videokazetták.

Az adományozók:
Apáczai Kiadó
Csonka Norbert 6.b
Barát Luca 5.a
 Kokos Attila 7.b
Nádházi Ágnes tanárnő
XIII. ker. Önkormányzat
N. Hüse Éva 3.a
Bolczár Edit könyvtáros
Fülep Viktória 4.a
Palánta Misszió
Szollárné Aracki Mária tanárnő
Mérey Ferencné tanárnő
Népszabadság Zrt
MOKÉP
KVM
K&H Bank
Eckendorfer Dániel 3.a

Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése