2010. május 14., péntek

tanév vége felé

Mostanában ritkábban jönnek az olvasók. Erdei iskola, tanulmányi kirándulások és vizsgák kötik le az iskola népét. Azért nem maradtam munka nélkül. Megkezdődött a könyvek visszagyűjtése, javítása, tisztítása, iskolaújságot szerkesztünk, készülünk a Láng Művelődési Központ kézműves szakköri kiállítására.
Ma mindenki kirándul, így nyugodtan el tudom végezni az adminisztrációs munkát, talán behozom az elmaradásokat is.
A mai penzum:
  •  az iskolaújság első lektorálása
  • tartóstankönyvi lista osztályokra bontása
  • kintlévőségekről lista készítése
  • a kiállítás résztvevőiről névjegyzék készítése
  • a visszahozott könyvek javítása, tisztítása és visszasorolása
  • ajándékba kapott kötetek bevételezése és jelzetelése
  • növények átültetése.
Jó lenne , ha minden beleférne a mai napba. 
A héten az Apáczai Kiadó megörvendeztetett minket 33000 Ft. értékben  ajándék könyvekkel.17 kötetre futotta belőle, Gőgös Gúnárt, Mosó Masát és Mi Micsoda sorozatból sikerült néhány darabot szerzeményezni. A tanév során innen -onnan kapott többi ajándék dokumentummal együtt kerülnek majd bevételezésre.
       A héten az 1.b tartott könyvtárhasználatra épülő szakórát Renáta nénivel. Az állatkertbe mennek ma kirándulni, az Ablak - Zsiráfból megnézték, mi a különbség a vadállat és a házi állat között, mi is az az állatkert, és mit is jelent az a szó, hogy állat? Terveztük, hogy megnézzük a Séta az állatkertben című filmet is, de ez a kirándulás utánra maradt. A jövő hét is sűrű programokkal vár. Felvételit tartunk az iskolarádióba, végigjárom az osztályokat a tanév végi tennivalók miatt, és talán könyvtári órákra is jut majd idő. Addig is nekilátok a mai nap feladatainak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése