2011. június 6., hétfő

Májusban történt.

      Az iskolai költségvetésből 150 000 Ft-ot kaptunk állomány fejlesztésre. Közel 50 000 pedagógiai szakkönyvekre ment el, a többin ifjúsági szépirodalmi-  és ismeretterjesztő dokumentumokat vásároltunk. Az Apáczai kiadótól 47 000 Ft  összegben válogathattam hűségjutalom címén, így kb kétszázezerrel gyarapodtunk a tanév végén.
A pedagógiai gyűjteménybe alsós óravázlatokat tartalmazó köteteket, kompetencia fejlesztő dokumentumokat, szövegértést fejlesztő segédleteket és a nem szakrendszerű oktatáshoz használható anyagokat és fejlesztő pedagógiai szakkönyveket sikerült beszerezni.
A gyermeknap alkalmából megörvendeztettük a könyvtárlátogatókat  több, régóta vágyott kötettel: Holly Webb állat regényei, Tea Stilton könyvek, Rick Riordan trilógiája, Berg Judit, Bosnyák Viktória és Varga Katalin művein túl új Mi Micsoda kötetek és hadtörténeti írások várják a jövő tanévben az olvasókat.
       A fejlesztő tevékenység mellett a hónap vége felémegindult a tanév folyamán kölcsönzött kötetek visszagyűjtése, aminek még jelentős híja van. Kérek mindenkit, aki mégtartozik, hogy hozza be a nála lévő könyveket! 
    Májusban szinte minden nap volt kislétszámú kézműves foglalkozás is a könyvtárban. Teapapírból hajtogatás és körmöcskézés, valamint nagyobb csoportban papírvirágkészítés a ballagásra - ez volt a havi menü.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése